Lab48c skal være et inspirerende åndehul for vores kunder og for os. Vi finder stor inspiration i modeuniverset, der i høj grad afspejler samfundets udvikling, og bestræber os på altid at være i bevægelse. Sådan er det også med dit udseende og din personlighed – det er ikke en konstant. Derfor skal håret følge med dig, og det er vores opgave at pege på hvordan. Der er en årsag til alt, vi gør. Uanset om vi markerer et kindben eller indrammer et ansigt, ser vi dig.

Vi klipper efter Vidal Sassoons klippeteknikker, som tager højde for klædelighed, kropsformer, ansigtsformer og linjer, hårstrukturer og hvirvler. Klippeteknikkerne er udviklet for, at vi kan skabe skræddersyede klipninger, der fremhæver dine individuelle træk, og for at vi kan skabe former, der bliver i dit hår, så klipningen giver håret lov til at leve, uden at det kræver magt i form af meget styling.

Hos Lab48c gør vi os umage. Vi vil altid vejlede professionelt, og du kan være sikker på, at vi siger vores mening. Det er også det, du vælger os for. Vores passion for frisørfaget er vores drivkraft, der fører os fremad. Det sidder i hænderne på os, og det skal du kunne mærke. Med vores forskellige forcer komplimenterer vi hinanden.

Det er grundlæggende for os at opsøge vores egen udvikling, og derfor prioriterer vi intern faglig træning og dialoger i hele teamet. Sådan opnår vi den detaljeorienterede faglighed, du ikke finder mange steder.