Emilie Holbeck

Frisør
       

Emilie er gået glad på arbejde, siden hun startede som elev hos den aarhusianske frisør Birthe Gleerup i 2006. Gennem hele sin karriere har hun udfordret sig selv fagligt og personligt, og hun har specialiseret sig i mange af frisørfagets facetter på et utal af kurser i ind- og udland. For Emilie er håret din vigtigste ‘accessory’, fordi en klædelig frisure er et statement, der viser, hvem du er, og fuldfører din stil. Samspillet med kunden i stolen inspirerer altid hendes kreative og nysgerrige væsen til at skabe det helt rigtige look, som understreger kundens personlighed på bedste vis. Selv med inspiration fra det skiftende modebillede mister hun aldrig grebet om klipninger, der udstråler tidløs elegance. Hendes indfølingsevne og tekniske ekspertise skaber en smittende tryghed hos hendes kunder, når de sætter sig i stolen.

Online Booking

 ______

 

Marlene Hassing 

Frisør & Stylist

       

Marlene arbejder med et stort overskud, og hun er drevet af lysten til at lave lækkert hår, der ser naturligt ud. Med en baggrund som danser fik Marlene tidligt øjnene op for, hvor effektfuldt hår og makeup kunne være. Siden hun færdiggjorde frisøruddannelsen i 2006 har hun forfinet sine styrker ved at uddanne sig som farvetekniker, makeup-artist og stylist. Tidligere har DR, Aarhus Teater og Musikhuset også haft glæde af hendes positive sind og vidtrækkende erfaring. Marlene elsker at suge til sig af alt fra glam til vidt forskellige mennesketyper og elementer i naturen. Indtrykkene fyrer op for hendes kreativitet, og hun begejstres af mødet med mennesker, som hun kan gøre smukkere og bedre tilpas gennem sine konsultationer.

Online Booking

 

 ______

 

 

 

Marie Kristensen 

Frisør & Makeup-artist

       

Marie kommer ud af en vaskeægte frisør-familie med rødder i Aarhus, og derfor har hun aldrig været i tvivl om, at saksen skulle være hendes levevej. Lige siden hun blev udlært i 2008, har hendes altid smilende og nærværende natur gjort hende dygtig til at afkode hendes kunders ønsker og forene dem med klædelighed i klipningerne. I salonen er der plads til hendes grundighed og kærlighed til detaljearbejde, hendes kreative side samt den menneskekontakt, der er Maries helt store motivationskilde. Kombineret med et supplerende speciale som makeup-artist er hun også salonens brude-specialist, og hun har haft en finger med i spillet ved mange kvinders sirlige forberedelser til den store dag. Uanset opgave tager hun altid udgangspunkt i den individuelle kunde og det enkelte hårs struktur og kvalitet.

Online Booking

 

 

  ______

 

 

Tina Munch 

Frisør
       

Tina er en stærk idémager. Hun har en fantasifuld tilgang til styling, og hendes farvekombinationer trækker paralleller til international mode og indretning. 18 år i frisørfaget har ført hende fra Løkken til København og London, og de kontrastfyldte omgivelser har kun forstærket hendes sprudlende energi og passion for sit håndværk. Tina er oplært i sassoon-teknikker, og det har formet måden, hun arbejder på. Håret skal altid have lov til at leve, og kundens karaktertræk og personlighed skal afspejles i klipningen. Ofte kommer Tinas inspiration fra naturen, fra kunstneren Yayoi Kusamas legende univers, eller når hun med stor nysgerrighed taler med andre ildsjæle. Hendes kreative hoved og mange idéer kan altid tage hendes kunder nye steder hen – hvis de vil med.

Online Booking