Emilie Holbeck

Frisør & Wella Master Color Expert
       

Emilie er gået glad på arbejde, siden hun startede som elev hos den aarhusianske frisør Birthe Gleerup i 2006. Gennem hele sin karriere har hun udfordret sig selv fagligt og personligt, og hun har specialiseret sig i mange af frisørfagets facetter på et utal af kurser i ind- og udland. For Emilie er håret din vigtigste ‘accessory’, fordi en klædelig frisure er et statement, der viser, hvem du er, og fuldfører din stil. Samspillet med kunden i stolen inspirerer altid hendes kreative og nysgerrige væsen til at skabe det helt rigtige look, som understreger kundens personlighed på bedste vis.  Hendes indfølingsevne og tekniske ekspertise skaber en smittende tryghed hos hendes kunder, når de sætter sig i stolen.

En utrættelig lyst til hele tiden at forbedre og dykke ned i de mange facetter i frisørfaget har hun i 2020 færdig gjort en af de mest anerkendte diplom uddannelser inde for farve,  Wella Master Color Expert.

Wella Master Color Expert er en intens, omfattende og krævende farve efteruddannelse , hvor man kommer går helt i dybden med farvens teori, og træner og udvikler sig i de nyeste farvetendenser f.eks balayaga, faceframing og illuminage.

Online Booking

 ______

Marlene Hassing 

Frisør, Stylist & Wella Master Color Expert

       

Marlene blev færdig uddannet frisør i 2005, og har derefter også uddannet sig til makeup artist og stylist. Tidligere har DR, Aarhus Teater og Musikhuset også haft glæde af hendes brede erfaring og kreativitet. I salonen elsker Marlene at lave lækkert naturligt hår. At Skabe et farvespil og en form, som bringer det bedste frem i håret, og som understreger kundens personlige stil. Marlene har i flere år arbejdet som farvetekniker og deltaget i mange kurser både i indland og udland. Hun opdatere sig fagligt og udvikler sig som frisør, igennem kurser i Vidal Sassons klippetekniker og kontinuerlig træning heraf.  Hendes passion er at farve hår og hun har i 2020 færdig gjort den anerkendte diplom uddannelse ved Wella, som Master Color Expert. Hvilket er en af de  mest omfattende, krævende og intense farve efteruddannelse med kan få. Som Wella Master Coloer Expert kommer med helt i dybden med farvens teori, man udvikler sig og trænes i de nyeste farve tendenser som f.eks balayage, faceframing  og illuminages.

Online Booking

 ______

Marie Kristensen 

Frisør & Makeup-artist

       

Marie kommer ud af en vaskeægte frisør-familie med rødder i Aarhus, og derfor har hun aldrig været i tvivl om, at saksen skulle være hendes levevej. Lige siden hun blev udlært i 2008, har hendes altid smilende og nærværende natur gjort hende dygtig til at afkode hendes kunders ønsker og forene dem med klædelighed i klipningerne. I salonen er der plads til hendes grundighed og kærlighed til detaljearbejde, hendes kreative side samt den menneskekontakt, der er Maries helt store motivationskilde. Kombineret med et supplerende speciale som makeup-artist er hun også salonens brude-specialist, og hun har haft en finger med i spillet ved mange kvinders sirlige forberedelser til den store dag. Uanset opgave tager hun altid udgangspunkt i den individuelle kunde og det enkelte hårs struktur og kvalitet.

Online Booking

  ______

Tina Munch 

Frisør
       

Tina er en stærk idémager. Hun har en fantasifuld tilgang til styling, og hendes farvekombinationer trækker paralleller til international mode og indretning. 18 år i frisørfaget har ført hende fra Løkken til København og London, og de kontrastfyldte omgivelser har kun forstærket hendes sprudlende energi og passion for sit håndværk. Tina er oplært i sassoon-teknikker, og det har formet måden, hun arbejder på. Håret skal altid have lov til at leve, og kundens karaktertræk og personlighed skal afspejles i klipningen. Ofte kommer Tinas inspiration fra naturen, fra kunstneren Yayoi Kusamas legende univers, eller når hun med stor nysgerrighed taler med andre ildsjæle. Hendes kreative hoved og mange idéer kan altid tage hendes kunder nye steder hen – hvis de vil med.

Online Booking