Vores farver

I Lab48c arbejder vi med wellas farvesystem. Det er et af de førende og mest udviklede farvesystemer, der hele tiden er i bevægelse med tiden, når det kommer til naturlige ingredienser og mindskelse af kemi. Wellas farver er udviklet med et farvemolekyle, som hedder ME+. ME+ er et allergivenligt molekyle helt uden PPD og PTD, som kan bruges til både toning og permanent hårfarve.

Wella Koleston Perfect ME+ 

Wellas permanente farve Koleston Perfect er 100 procent dækkende, og er perfekt til smukke, intense permanente farver. Koleston Perfect er til dig, som er opmærksom på ingredienser, men ikke vil gå på kompromis med din farve. Farven er uden PPD og PTD og reducerer derved risiko for allergi med det nye ME+ molekyle.

Wella Illumina Color 

Illumina Color fra Wella er en unik hårfarve, der er 100 procent dækkende, men stadig giver et meget naturligt og ekstremt glansfuldt resultat. Det er en luksuriøs hårfarve, der på smukkeste vis fremhæver dit hårs naturlige skønhed. Elsker du at dit hår er fuld af spil og forskellige nuancer, så er denne farve lige noget for dig.

Wella Color Touch 

Colour Touch er en semi-permanent toningsfarve, der giver dit hår masser af glans og farve – uden ammoniak. Dit hår bliver blødt at røre ved og får en farve, der holder op til 24 hårvaske.

Reflekser

Vi arbejder ud fra, hvordan solen lysner håret, så spillet smelter ind og ser naturligt ud.

I mange tilfælde arbejder vi med reflekser i tophåret og i siderne.

Alle toner af det skandinaviske hår er som oftest lysest frem imod ansigtet. Det giver derfor det mest naturlige resultat at lægge reflekserne tættest i forhåret, og så “fade” dem ud over baghovedet. Vi sætter god tid af til at lægge reflekser, så vi kan væve dem fine og tynde i håret, og lægge dem lige præcis der, hvor de skal komplimentere og fremhæve spillet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke type af nedenstående reflekser, der vil klæde dig bedst, så kan du ringe til os, eller booke en konsultation her.

Reflekser i hele håret

Reflekser i hele håret er for dig, der ønsker et markant lysere resultat, eller hvis du ønsker reflekser, som er en tone mørkere end din egen. Det er en tidskrævende proces at lægge så mange fine reflekser, derfor er prisen også højere for denne behandling.

Toning af farvet hår over reflekserne

Vi toner næsten altid over reflekserne for at tilføre hele håret glans og pigment, og på den måde smelter vi de mørke og lyse toner sammen. Det giver det bedste resultat, og dine reflekser vil leve længere og vokse smukkere ud. Læs mere om toning under helfarvning.

Balayage

Kan skabes på flere måder og laves på alle tone-højder. Vi arbejder ud fra dit hår-grundlag og hårets struktur. Det særprægede ved balayage er, at der kan være stor forskel fra den mørke farve i bunden til den lyse farve på spidserne. Du kan vælge at gøre det meget naturligt, så der nærmest ingen udgroning kommer, eller du kan gå mere ekstremt.

Man kan indramme fronten af håret med noget lyst, og bevare dybden i bunden, eller glide en lysere farve naturligt ud i længder og spidser, og så blende farverne sammen. Man kan også skabe en mørk bund med markant lysere spidser, så balayage bliver mere en effekt i håret.

Farvning af hele håret

Det smukkeste, mest glansfulde og vibrerende hår får du ved at tilføre hele dit hår farve og pigment.

I lab48c elsker vi at helfarve håret med vores smukke og meget veludviklede farver fra wella. Vi arbejder meget anderledes med helfarvninger i dag, sammenlignet med for bare ti år siden, hvor hårfarverne var kompakte og skabte store udgroninger.

I dag arbejder vi med organiske farver, der på en måde er lidt glas-agtige og transparente, skabt til at lave flotte udgroninger. Vi kan vælge at arbejde med at fremhæve det naturlige farvegrundlag, som ligger under håret, vi kan bringe spillet frem med toner og nuancer, eller vi kan udjævne farven, så den bliver mere ensartet, men stadig levende og glansfuld. 

Farveteknologien udvikles hele tiden, og vi er blevet dygtigere til at udnytte farvens egenskaber, så resultatet bliver mere naturligt og holder længere. Kvaliteten og målet ligger ikke i at farven skal være den samme fra du går ud af salonen, til du kommer igen. Den helt store værdi ligger i, at farven komplementerer resten af håret, den udvikler sig og vokser med håret. I dag skal farven leve længere, så der kan gå mere tid inden næste farvning. I lab48c er vi meget glade for denne udvikling, fordi den følger med tidens fokus på et mere bæredygtigt samfund og fremtid. At vi kan lave farver, som ikke skal repareres hver måned, betyder at vi samtidigt kan passe lidt bedre på vores miljø.

Vi bruger forskellige toningsfarver, permanente farver, allergivenlige hårfarver og miljøvenlige hårfarver. De er alle af en meget høj kvalitet men giver meget alsidige resultater, og derfor bestemmer vi den rette farve sammen med dig.

Helfarvning med flere farver

Man kan bruge helfarvninger med flere farver for at skabe spil og dybde i håret. De fleste er lysere i fronten og i tophåret, imens de er mørkere i nakken. Det kan både være sådan fra naturens hånd, eller også kan det skyldes solens evne til at lysne det hår, der indrammer dit ansigt og derfor er mest i solen. Ved at bruge flere farver kan vi forstærke nuancerne i din naturlige hårfarve, skabe mere spil, og give dit hår en kold eller varm glød, alt efter din klipning og hudfarve. Derudover vil dit hår se sundere ud, da farven tilfører glans og pleje. 

Én farve i hele håret

Når vi vælger at komme en farve igennem hele håret, ønsker vi at gøre din eksisterende hårfarve mere ensartet og skabe mere ro i overfladen af håret. Hårfarven vil stadig være meget glansfuld og vibrere i forskellige nuancer, men den vil være mere nedtonet. Du kan gå mørkere, lysere, varmere eller koldere, og farven vil stadig udvikle sig naturligt.

Helfarve i form af toning, farve over reflekser eller afblegning

Vi anbefaler altid en toning over reflekser og afbleget hår. Når man laver reflekser gang på gang, kan man ikke ramme de eksakt samme reflekser som ved sidste farvning, og sammen med de forskellige nuancer, der er i håret fra naturens side, skaber alt dette rod for øjet. Det får håret til at synes mere slidt og træt. Derfor er det så smukt at runde reflekserne af med en maske, der tilfører pigment og glans, og som samler farverne uden at fjerne spillet.

Afblegning har ikke noget pigment, derfor kræver den toning for at bliver naturlig. Toning er også en mulighed for at lege med nuancerne, og du kan gå kold, grå, beige, sand eller pastel, uden at blive låst i din farve. Du kan fremhæve din hudfarve efter årstiden, og styrke hårets tilstand med glas og rundhed.

Mange sammenligner toning med skyllefarve. Det er to forskellige ting, som vi gerne vi forklarer mere om ved dit besøg. Læs mere om vores fine reflekser her.

Læs om vores priser
Book en tid